IOT-RATKAISUT YRITYKSILLE

JOKU IoT Solutions Oy toimittaa älykkäät sensorit ja laitteistot yrityksesi tarpeisiin ja suoritamme yrityksellenne integraation tiedon kulkuun tai tarvittaessa räätälöimme oman ohjelmiston ratkaisuille. Meiltä saa myös halutessanne pelkkiä älylaitteiteistoja, mutta toimintamallimme menee meidän alla olevan "nyrkin" mukaisesti!


KARTOITAMME

asiakkaidemme tarpeet ja rakennamme yhdessä heidän kanssaan taloudellisia ja ympäristöystävällisiä IoT-ratkaisuja joiden avulla asiakkaamme pystyvät erottautumaan kilpailijoistaan ja tarjoamaan loppuasiakkaalleen enemmän.

TARJOAMME

aina kiinteän hinnan koko projektikokonaisuudelle. Järjestämme asiakkaillemme myös vaihtoehtoisesti leasing sopivalla maksuajalla.

ETSIMME

ja tarvittaessa kasaamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa sopivimmat anturit ja valvontalaitteet, sekä testaamme ja konfiguroimme ne asiakkademme toiveiden mukaan.

RAKENNAMME

ohjelmistot aina asiakkaidemme tarpeisiin sopiviksi. Autamme mielellämme myös integraatioissa asiakkaan olemassa oleviin järjestelmiin.

TESTAAMME

valmiin kokonaisuuden aina sekä omatoimisesti että asiakkaan kanssa yhteistyössä ennen toimitusta. Tällä tavalla varmistamme että lopullinen tuote on varmasti juuri sellainen kun asiakkaamme on toivonut.

KOULUTAMME

asiakkaidemme henkilöstön asentamaan laitteen oikein ja käyttämään ohjelmistoja. Autamme myös tarpeen mukaan myynninkoulutuksessa.

TARJOAMME MYÖS YRITYKSILLE LEASING-RAHOITUSTA! MAKSUAIKA JOPA 60KK JA KORKO ALKAEN 1,9% NÄIN SINUN EI TARVITSE KIINNITTÄÄ RAHOJASI HANKINTOIHIN JA NÄIN  VOITTE KESKITTYÄ LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA MAKSAA JUURI SINULLE SOPIVISSA ERISSÄ!

YRITYKSESI EI TARVITSE KIINNITTÄÄ SUURTA ALKUPÄÄOMAA IOT-LAITTEIDEN JA PALVELUIDEN HANKINTAAN, SILLÄ ME TARJOAMME LEASING-RAHOITUSTA


RAHOITUS ESIMERKKI

LAITTEISTOJEN JA YLLÄPIDON KOKONAISSUMMA ON 35 000€ (ALV 0%) TÄLLE LEASING SOPIMUKSELLE HAETAAN 60KK MAKSUAIKA. TÄLLÖIN YRITYKSESI KUUKAUSIMAKSU ON N. 665€/KK (ALV 0%) LEASINGMAKSUN KOKONAISKULUT OVAT N. 39 900€. LASKELMAT OVAT SUUNTAA ANTAVIA JA VAATIVAT AINA HYVÄKSYTYN LUOTTOPÄÄTÖKSEN.


HALUATKO ETTÄ OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ?

OTA YHTEYTTÄ


SOITA MEILLE

010 406 5780


LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

info@jokuiotsolutions.com